website bouwen website ontwerp Home
websites
reclamefietsen
drukwerk
logodesign
kleding bedrukken
over ons
actiepagina
Formulier


Home
websites
reclamefietsen
drukwerk
logodesign
kleding bedrukken
over ons
actiepagina
Formulier
websites
reclamefietsen
drukwerk
logodesign
kleding bedrukken


"Zoekmachine vriendelijk en onderhoudsvrij zijn kernwoorden die bij onze websites horen."

Nieuwe website

Voor Arjan Borgers Tweewielers uit Vlagtwedde mogen wij al vanaf 2008 regelmatig een nieuwe website bouwen. Ook nu staat er weer een nieuwe website (bootstrap versie) online vol met informatie.

Bekijk deze website >>

Nieuwe website releases zijn er bij ons binnenkort van: Bijlsma Constructie bv, Dammer-Sport, Car Cleaning A.J. Bos en AutoPoli.

Binnenkort meer...

  

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

06 - 27 28 29 89.

Websites

Zojuist opgeleverd:

Binnenkort:

Wij werken óók voor:

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam:

KvK nr:

BTW nr:

IBAN nr:

BertStel.nl

74817906

NL110641401B01

NL32KNAB0259048402

Telefoonnr:

06 - 27 28 29 89

Het is altijd mogelijk om ons via Whatsapp te bereiken. Indien wij niet in bespreking zijn, antwoorden wij vrijwel meteen.

Emailadres:

info@bertstel.nl

Route:

Route checken >>

Pagina's:

Home

Websites

Reclamefietsen

Drukwerk

Logo Desgin

Kleding bedrukken

Over ons...

Actie's

Formulier

Informatie:

Disclaimer

Algemene voorwaarden

Privacy & Cookies

BertStel.nl   Copyright 2008 - 2019

Maatwerk

Een website bouwen is maatwerk. Een website dient volledig aan te sluiten bij uw onderneming of vereniging. In een gesprek kunnen wij de ideeën van u bespreken en bepalen of deze haalbaar zijn. Bij ons is het start tarief € 299,- excl. BTW en hiervoor wordt een eenvoudige website gebouwd. Deze website bestaat uit een homepage, achterliggende pagina's voorzien van uw bedrijfsinformatie en beeldmateriaal, een contactpagina en koppeling met uw social media. De website wordt responsive gebouwd, wat inhoud dat de website op alle  apparaten goed weergegeven wordt. Verder voorzien wij de website van de basis zoekmachine-optimalisatie zodat de website op het Internet goed gevonden zal worden.


Domeinnaam en hosting

Indien gewenst helpen wij u graag met het kiezen van een domeinnaam voor uw website en kunnen uw domeinnaam ook voor u laten registreren. Om uw website op het Internet zichtbaar te maken, heeft u ook een hostingpakket nodig. Deze kunnen wij voor u in orde maken. Voor domeinnaam registratie en hosting kiest u voor een abonnement evenals voor de platforms waar uw website op wordt gebouwd. Hieraan zijn dus ook kosten verbonden.

Budget

Wij bouwen ook websites voor iedereen die er geen kapitalen aan wil of kan besteden. Als u ZZPer bent of een vereniging vertegenwoordigd en er een bepaald budget is, dan is een website die wij bouwen misschien iets voor u. Onze sitebuilder is opgebouwd uit blokken, waardoor het programmeren op de achtergrond gebeurd. Hierdoor kunnen wij sneller een website online zetten. Door middel van plug-ins kunnen wij wel de benodigde gereedschappen aanbieden om een website online goed zichtbaar te maken en te houden. Heeft u dus een bepaald budget, dan kan  een website als deze misschien iets voor u zijn.


Onderhoudsvrij

De websites die wij voor u bouwen zijn onderhoudsvrij. Wij zijn van mening dat u als ondernemer de kostbare tijd niet hoeft te gebruiken aan het onderhoud van uw website. Daarom word met u een afspraak gemaakt op welke termijn wij uw website onderhouden en voorzien van nieuw materiaal.


Afspraak maken?

Heeft u belangstelling of vragen over onze website producten, dan zijn wij vanzelfsprekend bereid om alles toe te lichten. Wij komen graag langs voor een geheel vrijblijvend gesprek en kunnen we samen met u bekijken of onze websites bij u passen. Zonder vakjargon, zodat u het begrijpt.