website maken website ontwerp Home
websites
reclamefietsen
drukwerk
logodesign
kleding bedrukken
over ons
actiepagina
Formulier


Home
websites
reclamefietsen
drukwerk
logodesign
kleding bedrukken
actiepagina
websites
reclamefietsen
drukwerk
logodesign
kleding bedrukken


Ik heb "out of the box" gedacht en ik wil graag een offerte ontvangen van een reclamefiets. Deze offerte geeft mij alle informatie over de 3 verschillende pakketten. Ik ontvang deze offerte als PDF formaat en kan de offerte meteen gebruiken als koop-opdracht. Ik heb de Algemene voorwaarden ook gelezen.

  

"Ik moest even snel geld storten bij de bank en had als enige vervoermiddel onze reclamefiets ter beschikking. Al fietsend zag ik dat iedereen naar me keek. Maar al gauw had ik door dat het aan onze schitterende reclamefiets lag. Ook bij de bank waar meer ondernemers uit onze winkelstraat waren kreeg de reclamefiets ontzettend veel aandacht. Het blijft een leuke opvallende manier om reclame te maken voor mijn winkel"

J. van der Poelgeest

  

De fiets

Een stoere no-nonsense lifestyle fiets in de kleur Black Matte. Uitgevoerd met ondermeer : Verzinkt frame, dubbelwandige velgen, gesloten kettingkast goedgekeurd AXA veiligheidslot, LED verlichting en een voordrager. Gewoon een degelijke onderhouds-arme fiets. Leverbaar in heren-model zodat uw reclamebord mooi groot van formaat is.

De fiets

Een fiets met een retro uiterlijk, leverbaar in "All Black"uitvoering, zowel de heren- als damesuitvoering. Uitgevoerd met onder meer: Aluminium frame, dubbelwandige velgen, AXA veiligheidslot en voordrager. Leverbaar in heren- en damesmodel. Framematen heren: 57cm en 61cm. Damesmodel 52cm en 55cm. Wie kiest voor eigentijds, kiest het Luxepakket.

De fiets

De Sparta Pick-UP in dit pakket heeft een verzinkt stalen frame, dubbelwandige velgen, een gesloten kettingkast, dubbelbeens standaard, stuurslot, een voordrager en achterdrager, een AXA veiligheidslot en LED verlichting. Is uitgerust met een Shimano Nexus 3 versnellingsnaaf. Leverbaar in de framematen: 57cm, 61cm en 65cm. De leverbare kleuren zijn: Black Matte of Light Olive Matte.

"Een prachtige en opvallende manier van aandacht voor uw winkel of bedrijf"

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

06 - 27 28 29 89.

Reclamefietsen

Een prachtige manier van aandacht.

Wel eens aan gedacht om uw bedrijf op een opvallende manier te promoten? Bijvoorbeeld een reclamefiets als eye-catcher bij de ingang van uw winkel of in de ontvangsruimte van uw bedrijf? Als leenfiets van uw autobedrijf, als makelaarsfiets of als huurfiets van uw Bed & Breakfast? Het kan allemaal en het is ook nog eens milieuvriendelijk en u heeft er geen vergunning voor nodig!

Bestel vandaag nog uw reclamefiets.

Een reclamefiets voorzien van uw reclame en bedrijfskleuren is al uniek. Met  accessoires als gekleurde banden of met een fraaie houten krat, komt uw reclamefiets er nóg opvallender uit te zien. Helemaal "custom made" en compleet in uw bedrijfskleuren. Een reclamefiets is duurzaam, effectief en miliuevriendelijk.

Uw reclame in full colour.

Onze reclameborden worden vervaardigd van kwaliteitsproducten. Het reclamebord is van 4mm aluboard. Dit is nagenoeg stootvast en is bestand tegen weersinvloeden. De reclame word geprint op professioneel vinyl die speciaal voor buiten is gemaakt Onze full colour print word beschermd met een lamineerlaag. Hier door wordt uw reclame voor een periode van 5 jaar gegarandeerd door de fabrikant.

Wel eens "out of the box" gedacht?

Wel eens gedacht aan een ludieke manier van reclame maken? Eens wat anders dan steeds dezelfde advertentie te gebruiken? Een mooie aandacht-trekker in uw winkel om uw spullen op te presenteren? En bent u makelaar en heeft u bijvoorbeeld open huis? Denk eens "out of the box" en neem een reclamefiets! Er wordt naar gekeken. Heeft u bijvoorbeeld een menu van de dag? Wij maken graag een mooie reclamebord voorzien van uw specifieke aanbieding!

  

Leverbaar in 3 mooie pakketten

Samenvatting

De Sparta Pick-UP heeft zich natuurlijk al bewezen als lifestyle fiets. Als reclamefiets voorzien van het grote formaat reclamebord en 2 smalle borden! Ideaal voor het plaatsen van extra reclame! Niet alleen perfect als presentatie-fiets, maar ook als  woon-werk-verkeer fiets!

Geheel vrijblijvend een offerte?

Stuur mij een offerte

Accessoires

Uw reclamefiets valt natuurlijk al op, maar met onze accessoires word het helemaal een blikvanger. Compleet uitgerust in al uw bedrijfskleuren en reclame. "Custom made" dus... Wij hebben keuze uit gekleurde banden en fraaie houten kratten die in 2 beitskleuren worden geleverd. En voor uw winkelpresentatie leveren wij een extra brede voordrager om bijvoorbeeld uw nieuwe collectie spijkerbroeken of nieuwe gadgets op te presenteren. En voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Gekleurde banden

Om uw reclamefiets er helemaal uit te laten springen, is het mogelijk de buitenbanden in twee verschillende kleuren te bestellen. Zo kunt u de kleuren van uw bedrijf nog meer terug laten komen.

Samenvatting

Hier staat een ware eye-catcher! Een echte reclamemaker pur sang! Stijlvol en van een goede kwaliteit. Niet alleen perfect als presentatie-fiets, maar ook als  woon-werk-verkeer fiets! Door de prijs een  echte bestseller!

Samenvatting

Hier staat een echte trendsetter! Een echte reclamemaker zowel in de heren- als in de damesuitvoering, door het grote formaat reclamebord! Stijlvol en van een goede kwaliteit. Niet alleen perfect als presentatie-fiets, maar ook als woon-werk-verkeer fiets! Wordt vaak verkocht als set (dames en heren)

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam:

KvK nr:

BTW nr:

IBAN nr:

BertStel.nl

74817906

NL110641401B01

NL32KNAB0259048402

Telefoonnr:

06 - 27 28 29 89

Het is altijd mogelijk om ons via Whatsapp te bereiken. Indien wij niet in bespreking zijn, antwoorden wij vrijwel meteen.

Emailadres:

info@bertstel.nl

Route:

Route checken >>

Pagina's:

Home

Websites

Reclamefietsen

Drukwerk

Logo Desgin

Kleding bedrukken

Over ons...

Actie's

Formulier

Informatie:

Disclaimer

Algemene voorwaarden

Privacy & Cookies

BertStel.nl   Copyright 2008 - 2019