Home
drukwerk
reclamefietsen
websites
Logo Ontwerp
kleding bedrukken
contact

Loading picture   one moment

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

06 - 27282989

Wel eens "out of the box" gedacht?

Uw reclamefiets...custom made!

Met accessoires is uw reclamefiets nóg opvallender...

Naar contactpagina

Disclaimer

Algemene Voorwaarden

Privacy & Cookies

BertStel.nl Copyright 2009 - 2019

Een prachtige manier van aandacht.

Wel eens aan gedacht om uw bedrijf op een opvallende manier te promoten? Bijvoorbeeld een reclamefiets als eye-catcher bij de ingang van uw winkel of in de ontvangsruimte van uw bedrijf? Als leenfiets van uw autobedrijf, als makelaarsfiets of als huurfiets van uw Bed & Breakfast? Het kan allemaal en het is ook nog eens milieuvriendelijk en u heeft er geen vergunning voor nodig!

Met accessoires nóg opvallender.

Een reclamefiets voorzien van uw reclame en bedrijfskleuren is al uniek. Met  accessoires als gekleurde banden of met een fraaie houten krat, komt uw reclamefiets er nóg opvallender uit te zien. Helemaal "custom made" en compleet in uw bedrijfskleuren. Een reclamefiets is duurzaam, effectief en miliuevriendelijk.

Uw reclame in full colour.

Onze reclameborden worden vervaardigd van kwaliteitsproducten. Het reclamebord is van 4mm aluboard. Dit is nagenoeg stootvast en is bestand tegen weersinvloeden. De reclame word geprint op professioneel vinyl die speciaal voor buiten is gemaakt Onze full colour print word beschermd met een lamineerlaag. Hier door wordt uw reclame voor een periode van 5 jaar gegarandeerd.

"Ik moest even snel geld storten bij de bank en had als enige vervoermiddel onze reclamefiets ter beschikking. Al fietsend zag ik dat iedereen naar me keek. Maar al gauw had ik door dat het aan onze schitterende reclamefiets lag. Ook bij de bank waar meer ondernemers uit onze winkelstraat waren kreeg de reclamefiets ontzettend veel aandacht. Het blijft een leuke opvallende manier om reclame te maken voor mijn winkel. Bedankt voor deze opvallende reclamefiets bertStel.nl!"

                                                                                                          

J. van der Poelgeest

De basis:


1. Een verzinkt frame


2. Dubbelwandige velgen


3. Gesloten kettingkast


4. Shimano remnaaf


5. Goedgekeurd AXA slot


6. LED verlichting


7. Voordrager


8. Groot formaat reclame

    4mm alu-board

    Stootvast en weerbestendig

    Full colour reclame

    Professioneel vinyl

    Gelamineerd

    Roestvrij montagemateriaal

Uw reclamefiets valt natuurlijk al op, maar met onze accessoires word het helemaal een blikvanger. Compleet uitgerust in al uw bedrijfskleuren en reclame. "Custom made" dus... Wij hebben keuze uit gekleurde banden en fraaie houten kratten die in 2 beitskleuren worden geleverd. En voor uw winkelpresentatie leveren wij een extra brede voordrager om bijvoorbeeld uw nieuwe collectie spijkerbroeken of nieuwe gadgets op te presenteren. En voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Gekleurde buitenbanden (meerprijs € 20,95 p/st)

Om uw reclamefiets er helemaal uit te laten springen, is het mogelijk de buitenbanden in twee verschillende kleuren te bestellen. Zo kunt u de kleuren van uw bedrijf nog meer terug laten komen in uw reclame-uiting.

Fraaie houten kratten voor op de voordrager (meerprijs € 41,95 p/st)

Ook fraaie houten kratten behoren tot de accessoires. Deze kratten zijn in een naturel kleur of in een notenkleur leverbaar.


All Black meerprijs van € 89,-

Uw reclamefiets kan ook uitgerust worden in "all black". De buitenbanden, het zadel en de handvatten worden dan uitgevoerd in een zwarte kleur... Stoer en passend bij een zwarte reclame van bijvoorbeeld uw café of restaurant als u er bijvoorbeeld een menukaart reclame van wil maken...

Geheel vrijblijvend een offerte?

De transportkosten en levering worden vooraf met u besproken.

Bekijk hier onze portfolio

Home

Drukwerk

Reclamefietsen

Websites

Logo

Kleding bedrukken

Contact