contact
Home
drukwerk
reclamefietsen
websites
Logo Ontwerp
kleding bedrukken
contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

06 - 27282989

Uw logo op bedrijfskleding of sportkleding

Voor het bedrukken van uw bedrijfskleding of sport-outfits bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben een ruime keuze in bedrijfskleding en sportkleding die wij kunnen voorzien van uw logo. Het logo kan worden gedrukt of het kan worden geborduurd. Voor sportkleding kunt u tevens kiezen voor sublimatie. Dit is het meest bekend in de wielersport vanwege de vele kleurschakeringen. Wij kunnen uw logo geschikt maken voor op kleding en voor u zorgen dat het bedrukt wordt. Dit is mogelijk tegen zeer scherpe prijzen en een snelle levertijd. O├│k voor een kleine oplage kunt u hiervoor bij ons terecht.

U kunt ons hiervoor bellen, mailen of Whatsappen...

Het logo kan met een drukpers worden aangebracht.

Dit zorgt voor heldere kleuren en een sublieme kwaliteit.

Het wordt vaak toegepast op t-shirts, caps, horecakleding,

school-outfits en evenementskleding. Voor het bedrukken geldt een snelle levertijd en kan ook bij kleine aantallen.

Uw logo bedrukken

Uw logo borduren

Uw logo kan ook worden geborduurd. Dit gebeurd met een speciale machine. Een geborduurd logo heeft uitstraling en wordt daarom veel toegepast in de horeca. Maar ook de overheid, zoals de politie of brandweer maken gebruik van geborduurde logo's. Een geborduurd logo kan ook  tegen chemisch reinigen en daarom komt het ook steeds vaker voor in de industrie.

Sublimatie

Bij sublimatie maken we gebruik van een fullcolor printer met sublimatie inkten. Onder druk en bij hoge temperatuur wordt een ontwerp op de textiel aangebracht, waardoor het een verbinding aangaat met de acrylaat of polyester stof. Kledingstukken die op deze manier zijn bedrukt, zijn goed was- en krasbestendig, omdat het niet op het oppervlak is bevestigd, maar in de stof is geïntegreerd.

De stofsamenstelling moet 100% licht gekleurd of wit polyester zijn. Deze methode kan niet op katoen! Een betere manier om bijvoorbeeld sportkleding te bedrukken is er niet. Een goed voorbeeld is de kleding in de wielersport of schaatssport...

Disclaimer

Algemene Voorwaarden

Privacy & Cookies

BertStel.nl Copyright 2009 - 2019

Contactpagina

Home

Drukwerk

Reclamefietsen

Websites

Logo

Kleding bedrukken

Contact