contact

Home
drukwerk
reclamefietsen
websites
Logo Ontwerp
kleding bedrukken
contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

06 - 27282989

Wij ontwerpen uw visitekaartjes. U krijgt van ons 3 verschillende voorbeelden. Hieruit kunt u een keuze maken en is er ruimte voor aanpassingen tot dat u tevreden bent. De visitekaartjes hebben een standaard afmeting van 85mm x 55mm en worden gemaakt van 400gr/M2 papier. De kaartjes worden dubbelzijdig en in full colour gedrukt.

De oplage is 500 stuks.

GRATIS opmaakkosten &  GRATIS verzending!

  

Najaarsactie!

Bestel uw visitekaartjes hier

Uw drukwerk...Wij maken er iets moois van.

Wilt u drukwerk laten ontwerpen? Heeft u een huistijl pakket-nodig? Of heeft u flyers nodig voor een promotie? Wij ontwerpen graag al uw drukwerk. Van visitekaartjes tot posters en van flyers tot framedoek, alles is mogelijk. Wij adviseren u, ontwerpen en maken uw drukwerk. Drukwerk is belangrijk voor de identiteit van uw bedrijf. Alle drukwerk moet dus herkenbaar zijn en naadloos op elkaar aansluiten. Dit nemen wij graag voor onze rekening. Wij adviseren u op het gebied van papierkwaliteit en bijvoorbeeld de oplagen, maar ook de mogelijkheden over de afwerking.


We ontwerpen niet alleen uw drukwerk, maar kunnen ook alle vormen van promotie voor u verzorgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: Vlaggen, banners, reclameborden of relatiegeschenken met uw logo. Hierbij ontzorgen wij u van ontwerp tot levering bij u aan de deur...

Zo simpel gaat het ...

1. Uw aanvraag

Beschrijf in de aanvraag uw wensen en eisen. Na het indienen van uw aanvraag nemen wij contact met u op zodat u eventueel nog iets kunt toelichten.

2. Aan de slag

Wij gaan meteen aan de slag met het maken van het voorbeeld. Wij maken alles met de grootste zorg.

3. U ontvangt

U ontvangt binnen 3 werkdagen van ons het gloednieuwe voorstel.

U kunt hierna een keuze maken en ons feedback geven.

4. Oplevering

Het is zover. Wij leveren u het eindresultaat. Na de betaling gaat uw drukwerk in productie!

Waarom een goede huisstijl belangrijk is

De basis van uw identiteit naar uw klanten.

Een goede huisstijl is belangrijk voor uw bedrijf. Het vergroot de herkenbaarheid van uw bedrijf en is de basis van uw identiteit naar klanten. Het consistent toepassen van uw logo, specifieke vormen, lettertypen en kleuren zorgen er voor dat uw doelgroep in één oogslag ziet dat men met uw bedrijf te maken heeft.


In beginsel verstaan we onder huisstijl het ontwerp van briefpapier, een enveloppe en visitekaartjes. Maar een huisstijl pakket kan ook breder ingezet worden. Denk hierbij aan kleding, gevelbelettering, folders, flyers, relatiegeschenken, etc. Ook bij het ontwerp van een website speelt huisstijl ontwerp een belangrijke rol. Als wij uw huisstijl mogen ontwerpen, leveren wij 3 verschillende ontwerpen aan, waaruit u een keuze maakt. Samen met u gaan wij één van deze voorbeelden uitwerken totdat u tevreden bent.

Wilt u dat wij uw huisstijl ontwerpen? Heeft u ideeën? Vul ons formulier in en mail dit samen met uw ideeën naar ons terug.

Wegens succes verlengd

Naar contactpagina

Disclaimer

Algemene Voorwaarden

Privacy & Cookies

BertStel.nl Copyright 2009 - 2019

Home

Drukwerk

Reclamefietsen

Websites

Logo

Kleding bedrukken

Contact